Wacht op mij: Het vervolg op Als ik blijf… [recensie]

wacht op mij gayle forman vervolg op als ik blij if i stay recensie

 

Het is twee jaar na het ongeluk dat Mia’s leven in een klap veranderde. Adam en Mia hebben elkaar uit het oog verloren en leiden ieder hun eigen leven. Adam en zijn band zijn inmiddels doorgebroken, maar hij kan de roem niet aan. Aan de vooravond van hun wereldtournee is Adam in New York. Alleen en nerveus komt hij daar onverwachts Mia weer tegen…

 

 

 

 

Recensie:
als ik blij gayle forman if i stay recensie wacht op mijWanneer je Wacht op mij   wil lezen, doe je er goed aan om eerst Als ik blijf  te gaan lezen. Dit is namelijk het eerste boek uit deze serie. Daarin lees je alles over het ongeluk dat Mia is overkomen en hoe dit het leven van Adam en Mia op zijn kop zette. Lees onze recensie van Als ik blijf  hier.

Ik heb Als ik blijf  destijds in één adem uitgelezen, dus ik was erg benieuwd wat Wacht op mij zou brengen…

Wacht op mij

In Wacht op mij  duiken we in het leven van Adam. Het is twee jaar na het noodlottige ongeluk van Mia. Hoewel Adam en Mia destijds onafscheidelijk leken, zijn ze elkaar toch uit het oog verloren en is ieder zijn eigen weg gegaan.
Adam’s droom lijkt uitgekomen te zijn: zijn band is enorm populair en hij kan niet zonder herkend te worden over straat. Alleen blijkt deze roem ook een keerzijde te hebben en langzaam aan heeft Adam het gevoel te bezwijken onder de keerzijde van zijn populariteit.
Wanneer Adam alleen in New York met zijn ziel onder de arm rondloopt, komt hij onverwacht Mia weer tegen. Verlamd van emoties, weet Adam even niet wat hij moet zeggen. Hij weet dat dit het moment is om te zeggen wat hij altijd al heeft willen zeggen tegen haar. De vraag is of hij de moed kan opbrengen…

Levensecht geschreven

Wacht op mij is een boek boordevol emoties. Er blijkt vel te zijn gebeurd in het leven van deze twee jongen mensen. Wanneer ze elkaar na twee jaar weer ontmoeten, zullen ze onuitgesproken zaken, toch eens met elkaar moeten delen. De vraag is alleen of ze allebei eerlijk durven te zijn. Met een brok in mijn keel heb ik sommige passages in het boek gelezen. Absoluut een must-read voor iedereen die Als ik blijf  heeft gelezen, maar anders kan ik deze twee boeken je ook van harte aanbevelen! Wacht op mij  las ik ook in één adem uit…

Bekijk op Bol.com logoWacht op mij – Gayle Forman
Young Adult, paperback, 256 pagina’s, Moon

twitterbutton.nl

Als ik blijf… is ook verfilmd.
Zie hieronder de trailer van If I Stay… (ook verkrijgbaar op DVD/ BluRay)