WatEtenWeVandaag? Kippinda Tosti [recensie]

WatEtenWeVandaag #WatEteWeVandaag tosti Kippinda tosti kipfilet vleeswaren taugé tauge brood sambal pindakaas 100 % pinda tosti-ijzer smullen verwarm helften variant pittig recept

Gek op tosti’s, maar wil je wel eens wat anders? Dan is dit recept wellicht iets voor jou! Ik zag het ergens voorbij komen op internet en mijn interesse was gewekt. Dus besloot ik het ook maar eens te proberen en het bleek een schot in de roos. Ik noem het de Kippinda Tosti.

IngrediëntenWatEtenWeVandaag #WatEteWeVandaag tosti Kippinda tosti kipfilet vleeswaren taugé tauge brood sambal pindakaas 100 % pinda tosti-ijzer smullen verwarm helften variant pittig recept #KippindaTosti

– Twee plakken brood 
– Pindakaas (bestaande uit 100 % pinda) 
– Kipfilet vleeswaren 
– Taugé 
– Sambal (naar smaak) 
 

Bereidingswijze:

– Verwarm het tosti-ijzer. 
 
– Besmeer twee boterhammen met pindakaas 
 
– Leg op beide boterhammen een handje taugé.  
 
– Daarop leg je op beide helften een plakje kipfilet. 
 
WatEtenWeVandaag #WatEteWeVandaag tosti Kippinda tosti kipfilet vleeswaren taugé tauge brood sambal pindakaas 100 % pinda tosti-ijzer smullen verwarm helften variant pittig recept #KippindaTosti– Smeer op één (of beide) vleeswaren plakjes wat sambal. Je kunt elke sambal nemen die je wilt. Ga je voor pittig of kies je liever een iets zoetere variant. Aan jou de keus.  
 
– Leg op één van de stapeltjes nog wat taugé. 
 
– Pak de andere stapel op en draai deze om en leg bovenop de tosti. Door het plakje kipfilet is dit goed te doen. Vind je dat te veel gedoe, dan beleg je alles gewoon op één boterham en leg je als laatste alleen de besmeerde boterham er bovenop.  
 
– Nu alleen nog even in het tosti-ijzer en smullen maar!

#WatEtenWeVandaag? #KippindaTosti