De wereld van de Happy Pear [recensie]

De wereld van de Happy Pear Stephen Flynn David Flynn kookboek Scriptum recensie review gezond lekker eten recepten YouTube kanaal The Happy Pear

Voor de Ierse broers David en Stephen Flynn, the Happy Pear, staan plezier, smaak en vriendschap centraal bij het koken. Hun boodschap: eet meer groenten! Met groenten kun je eindeloos variëren, ze zitten bomvol smaak en zijn heel makkelijk te bereiden.

In ‘De wereld van de Happy Pear’ vind je meer dan honderd verrassende plantaardige recepten die je doen watertanden, zoals een burger met gegrilde halloumi en zoete chilisaus, groentepaella, spinazie-aardappelkoekjes, soep van waterkers met geroosterde walnoten, een regenboogterrine van groenten en een chocoladetaart met zoute karamel. Ook vind je tips voor een gezonde leefstijl, hoe je kinderen meer groenten en fruit kunt laten eten en hoe je lekker plantaardig kookt, ook als het gaat om een zomerse barbecue of een eivrije pavlova. Ontdek een wereld aan fantastische gerechten die ook nog eens heel gezond zijn!

Recensie:
Een kookboek dat zich richt op het eten van meer groente. Dat klinkt mij als muziek in de oren want vaak voeg ik juist aan gerechten extra groente toe omdat ik vind dat er te weinig in zit. Dus De wereld van de Happy Pear past helemaal in mijn straatje. Nieuwgsierig blader ik het boek direct door.

De wereld van de Happy Pear

Ik kende deze twee broers niet, maar ik ontdek al snel dat ze ook een populair YouTube kanaal hebben. The Happy Pear heeft bijna 200.000 abonnees en elke dinsdag en vrijdag plaatsen ze een nieuw recept online. In hun vlogs spat het enthousiasme er van af en krijg De wereld van de Happy Pear Stephen Flynn David Flynn kookboek Scriptum recensie review gezond lekker eten recepten YouTube kanaal The Happy Pear je direct zin om te koken. Ik ben dus benieuwd of het enthousiasme ook te vinden is in het kookboek.

Gelukkig blijkt al snel dat je tijdens het doorbladeren van De wereld van de Happy Pear direct zin krijgt om lekker aan de slag te gaan. Prettig is dat de recepten in dit boek eenvoudig te bereiden zijn. Of het nu gaat om een heerlijk en voedzaam ontbijt of een lekker hoofdgerecht: je maakt het zo met de recepten uit dit boek. Maar ook soep, salades, snacks, dips en allerlei zoete dingen komen aan bod. Mjammie!
De vele tips, inspirerende verhalen en persoonlijke foto’s zorgen voor de huiselijke sfeer en je voelt dat er aandacht aan is geschonken. Praktische tips voor in de keuken, maar ook om kinderen meer verschillende smaken te laten proeven staan in dit boek. Gezond en lekker eten was nog nooit zo eenvoudig!

De wereld van de Happy Pear – Stephen Flynn & David Flynn
Kookboek, hardcover, 272 pagina’s, Scriptum