Win een boekenpakket naar keuze [winactie=verlopen]

winnen winactie boekenpakket lezen boeken kinderboeken volwassen genre leeftijd 1500 likes facebook maak kans win een boekenpakket naar keuze

winnen winactie boekenpakket lezen boeken kinderboeken volwassen genre leeftijd 1500 likes facebook maak kans win een boekenpakket naar keuzeNet zoals vorig jaar, willen wij ook dit jaar weer uitpakken met de actie: Win een boekenpakket naar keuze. Veel ouders gunnen hun kinderen de boeken, maar lezen zelf ook graag. Omdat wij willen dat iedereen kan genieten van een stapel nieuwe boeken, kun je ook kiezen voor een gemengd pakket! Zo kan het hele gezin vooruit met lezen.

*** Deze actie is afgelopen ***
Omdat de 1500 likes voor 12 maart 2016 zijn behaald, verloten wij twee pakketten.

De winnaars zijn: Mieke Schepens en Marijke Mexsenaar-Peterse.
Mieke en Marijke, neem via een PB op Facebook even contact met ons op en stuur de adresgegevens door. Dan zullen wij zorgen dat het pakket zo spoedig mogelijk jullie kant op komt. 

Win een boekenpakket naar keuze:

Wanneer je wint, ontvang je een stapel boeken van ons. Jij mag bepalen of dat kinderenboeken zijn of boeken voor volwassenen. Of gewoon een combinatie van die twee.
Ben jij straks de gelukkige winnaar? Dan maken wij een mooi pakket met de leeftijd/genre dat jij graag wilt ontvangen. Zo win je een boekenpakket naar keuze en weet je zeker dat er met plezier gelezen zal worden in huis!

winnen winactie boekenpakket lezen boeken kinderboeken volwassen genre leeftijd 1500 likes facebook maak kans win een boekenpakket naar keuze Wat moet je doen om kans te maken?

– Like WijTestenHet.nl op Facebook
– Like & Deel dit bericht (klik hier of op de foto hiernaast)
– Geef in een reactie aan of je een kinderpakket (+ leeftijd) of volwassen pakket (+ genres) wilt hebben. Bij een gemengd pakket geef je gewoon de leeftijden van de kinderen aan én de genres die jij zelf graag leest.
Het pakket zal verloot worden onder alle deelnemers zodra er 1500 likes zijn bereikt.

WijTestenHet.nl bijna 1 jaar online

De tijd is voorbij gevlogen, maar de website WijTestenHet.nl bestaat alweer bijna 1 jaar! Op 12 maart 2015 kwam de eerste recensie online! Nieuwsgierig welke recensie dat was? Je leest hem hier…
Dat is reden voor een feestje, dus reden genoeg om ons in de gaten te houden.
Maar hoe leuk zou het zijn wanneer wij voor 12 maart 2016 die 1500 likes behalen?
Mocht dat gebeuren, dan zullen wij niet één pakket verloten, maar twee winnaars blij maken met een boekenpakket!