Win een Hollandia Matzes Pakket [winactie=verlopen]

Hollandia Matzes Pakket winactie Pasen Win een Hollandia Matzes Pakket winnen

Hollandia Matzes Matze Crackers Pasen Matze Toast recensie review gestampte muisjes bruine basterdsuiker beleg pakket proef verschil naturel volkoren biologisch spelt dinkel kleinere variant cracker bordvullend thuis dochter Paasontbijt traditie brunch tafel oranje zak gele zak groen doosje smaak vergelijkbaarPasen kent veel tradities. Zo is er de Paashaas, worden er Paasvuren ontstoken en gaan we met z’n allen voor een Paasontbijt of brunch. En… naast een eitje worden ook de grote matzes, in de bekende oranje zak, bij veel mensen traditioneel met Pasen op tafel gezet. De kleinere varianten, verpakt in het zeshoekige doosje, worden tegenwoordig het hele jaar door gegeten. Niet voor niets, want matzes passen uitstekend in de trend van gezonde en (h)eerlijke voeding. Naast de grote matzes is er nu ook weer Matze Toast verkrijgbaar. Ideaal voor ontbijt, lunch én om te serveren tijdens een feestje of borrel.

*** Deze winactie is afgelopen ***
Winnaar van het Matze Pakket is: Madelaine Nolta. 
Het pakket zal zo spoedig mogelijk verzonden worden. 

Win een Hollandia Matzes Pakket

Traditioneel worden de grote Hollandia Matzes met Pasen in veel huishoudens gegeten. Maar ken je de andere producten – zoals de Crackers en Toast van Hollandia al? In onze recensie over Hollandia Matzes kun je er alles over lezen.
Wij genieten als voorproefje voor Pasen nu al van ons Hollandia Matzes Pakket. En er is goed nieuws, want wij mogen namelijk ook nog een pakket verloten!
Meedoen is simpel, dus waag zeker een gokje wanneer je dol bent op de Hollandia Matzes!

Wat moet je doen om kans te maken?

– Like WijTestenHet.nl op Facebook
– Ga naar dit Facebookbericht en geef in een reactie aan welk beleg jij het liefst op je Matze doet.
– Stuur een email naar ons met je adresgegevens

Meedoen kan t/m 7 maart. 

Hollandia Matzes Pakket winactie Pasen Win een Hollandia Matzes Pakket winnen