Win een Marianne Busser & Ron Schröder boekenpakket [winactie=verlopen]

Win een Marianne Busser & Ron Schröder boekenpakket winactie verloten winnen peuter kleuter dochter boeken schrijversduo schrijverspaar rijm de avonturen van indi en kai twee dappere indianenkinderen jakko en kees op wereldreis het speelgoedwinkeltje de poepfabriek het politiemannetje kans maken facebook-bericht reactie meedoen

Win een Marianne Busser & Ron Schröder boekenpakket Win een Marianne Busser en Ron Schröder boekenpakket winactie verloten winnen peuter kleuter dochter boeken schrijversduo schrijverspaar rijm de avonturen van indi en kai twee dappere indianenkinderen jakko en kees op wereldreis het speelgoedwinkeltje de poepfabriek het politiemannetje kans maken facebook-bericht reactie meedoen Marianne Busser & Ron Schröder hebben samen al ontzettend veel boeken geschreven. Tijdens de peuter- en kleutertijd van mijn dochter heb ik ontzettend veel boeken van dit schrijversduo voorgelezen aan mijn dochter. Dat veel boeken op rijm geschreven zijn, was één van de redenen dat wij allebei dol waren op deze boeken. Dit bracht mij op het idee om een mooi pakket met boeken van dit schrijverspaar te verloten!

 

 

 

Win een Marianne Busser en Ron Schröder boekenpakket

Wanneer je mee doet aan deze winactie maak je kans op een Marianne Busser & Ron Schröder boekenpakket. In dit pakket zitten de volgende boeken:
De avonturen van Indi en Kai: Twee dappere indianenkinderen
Jakko en Kees op wereldreis
Het speelgoedwinkeltje
De poepfabriek
Het politiemannetje

Benieuwd naar het verhaal van deze boeken? Wanneer je op de titel klikt, kom je direct bij onze recensie over het betreffende boek!

 

*** Deze winactie is afgelopen ***

Winnaar is: Annemieke Hulshof.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boekenpakket?

– Like WijTestenHet.nl op Facebook
Like & Deel dit bericht >>>
– Geef in een reactie onder het Facebook-bericht aan waarom je de boeken van dit schrijversduo zo leuk vindt! 

Meedoen kan t/m 20 maart.
Op maandag 21 maart maken wij de winnaar in dit bericht bekend.