Win dit “Laat de zomer maar komen” Pakket [winactie=verlopen]

win dit "Laat de zomer maar komen" pakket [winactie] winactie winnen maak kans mail Van XL naar S Mieke Kosters Frozen Pops Doro van Zandt lekkernij versnapering ijs meedoen

Woensdag Windag, we hebben weer een nieuwe prijs waar je komende week kans op maakt! Dit keer een pakket om helemaal klaar te zijn voor de zomer. We hebben dit keer twee boeken voor de prijswinnaar: Van XL naar S van Mieke Kosters en Frozen Pops van Doro van Zandt. Ideaal voor iedereen die gewoon gezond wil eten, maart op zomerse warme dagen ook lekker wil genieten van een verfrissende lekkernij!

*** Deze winactie is afgelopen ***
Winnaar is Claire van Kooten

Win dit “Laat de zomer maar komen” pakket

win dit "Laat de zomer maar komen" pakket [winactie] winactie winnen maak kans mail Van XL naar S Mieke Kosters Frozen Pops Doro van Zandt lekkernij versnapering ijs meedoenOm kans te maken op dit boekenpakket hoef je niet veel te doen. Een mailtje sturen met je adresgegevens is voldoende.

Stuur een mail met je adresgegevens ovv van Zomerpakket.
Meedoen kan t/m dinsdag 19 april.
Woensdag 20 april wordt de winnaar bekend gemaakt.
Let op: mail maar één keer, want dubbele inzendingen worden verwijderd! *

* Wij willen iedereen een eerlijke kans bieden om de prijs te winnen. Helaas zien wij dat er een aantal mensen zijn die regelmatig meerdere keren een mail sturen om mee te doen aan een winactie. Iedereen kan echt maar één keer meedoen, zo heeft iedereen evenveel winkans!