Winactie=verlopen Mam en Pap vertellen over jou

Mam en Pap vertellen over jou Elma van Vliet winactie Facebook maak kans winnen win dierbare herinnering persoonlijk document zwangerschap tienerjaren cadeau meedoen recensie review

Winactie Mam en Pap vertellen over jou recensie review Mam en Pap vertellen over jou Elma van Vliet winactie Facebook maak kans winnen win dierbare herinnering persoonlijk document zwangerschap tienerjaren cadeau meedoen Het succesvolle boek Mam en pap vertellen over jou! verschijnt nu ook geheel herzien in de nieuwe uitvoering van de Vertel ‘s!-serie. Wat was een van de mooiste momenten tijdens de zwangerschap? Was ik verlegen als kleuter? Welke dromen en wensen hebben jullie voor me? Mam en pap vertellen over jou! is het boek vol boeiende en ontroerende vragen dat je invult vanaf de zwangerschap tot en met de tienerjaren van je kind. Door het invullen van het boek ontstaat een uniek en persoonlijk document om te bewaren en later cadeau te doen aan je kind.

Voor iedereen die graag aan de slag wil met dit boek hebben wij de Winactie Mam en Pap vertellen over jou. Doe snel mee en maak kans op dit boek! 

*** Deze winactie is afgelopen ***

De winnaar is: Eefje Meesters
winnaar mam en pap vertellen

 

 

 

 

 

Eefje, stuur ons even een PB met je adresgegevens, dan komt het boek zsm jouw kant op!

Mam en Pap vertellen over jou

Zelf ben ik al een aantal jaar bezig met het boek Mam, Vertel ’s!
Ontzettend leuk om te doen en ongetwijfeld straks een dierbare herinnering voor mijn dochter. Lijkt jou het ook wel wat om een persoonlijk document te maken voor jouw zoon of dochter? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op Mam en Pap vertellen over jou. Wil je onze recensie over dit boek lezen? Kijk dan hier.

Winactie Mam en Pap vertellen over jou

Winactie Mam en Pap vertellen over jou Mam en Pap vertellen over jou Elma van Vliet winactie Facebook maak kans winnen win dierbare herinnering persoonlijk document zwangerschap tienerjaren cadeau meedoen recensie reviewOm kans te maken op het boek Mam en Pap vertellen over jou hoef je niet veel te doen.
– Volg WijTestenHet.nl op Facebook
– Like & Deel dit bericht (klik hier of op de foto hiernaast)
– Geef in een reactie onder het Facebook-bericht aan waarom je dit boek wilt winnen.

Meedoen kan t/m maandag 8 februari.
Dinsdag 9 februari zullen wij de winnaar in dit bericht bekend maken en uiteraard wordt dit ook via Facebook gecommuniceerd.